torstai 13. maaliskuuta 2014



Pohja
200 gDigestive keksejäLisää ostoslistalle
75 gleivontamargariinia / voitaLisää ostoslistalle
Täyte
4liivatelehteäLisää ostoslistalle
300-400 gmaustamatonta tuorejuustoa (paras on philadelphia)Lisää ostoslistalle
1-1½ dlsokeriaLisää ostoslistalle
3 tlvanilliinisokeriaLisää ostoslistalle
 rklsitruunamehuaLisää ostoslistalle
2-3 dlkuohukermaaLisää ostoslistalle
2 rklkiehuvaa vettäLisää ostoslistalle
kuorrute
2 dlmango sosetta (pilttiä)Lisää ostoslistalle
2liivatelehteäLisää ostoslistalle
2 rklkiehuvaa vettäLisää ostoslistalle

Ohjeet

  Valmistusaika 1000 min
- Murenna keksit muruiksi ja nypi rasva joukkoon. Laita leivinpaperi irtovuoan (n.25cm lev.) pohjalle ja levitä keksi/rasva seos vuoan pohjalle tasaisesti.
- Liota 4kpl liivatetta kylmässä vedessä 5 min.
- Sekoita sokerit ja sitruunamehu tuorejuustoon. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi.
- Sulata liivatteet kiehuvaan vesi tilkkaan. Lisää liivate juuston joukkoon sekoittaen.
- Lisää kermavaahto mukaan ja kääntele varovasti tasaiseksi seokseksi.
- Kaada täyte nopeasti pohjan päälle ja tasoita pinta. Laita vuoka jääkaappiin hyytymään tunneiksi/yön yli.

Kuorrute
- Laita 2kpl liivatetta kylmään veteen 5 minuutiksi.
- Kuumenna 2 rkl vettä kiehuvaksi, sulata liivatteet veteen ja lisää piltti. Sekoita tasaiseksi.
- Kaada piltti seos kakun päälle ja nosta kylmään ainakin ½ tunniksi. Irroita vuoka varovasti kun kakku on jähmettynyt varmasti kokonaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti